Bugünlerde en ünlü ve en zengin ünlülerin hiçbiri bir filmde ya da magazin programlarında yer almamıştır. İnternet kullanmayan insanlar onları hiç duymadı. Fakat, sessizce , özel hayran gruplarına hitap ederek para kazanıyorlar.

Ünlenmelerine sebep, hemen hemen herkesin ünlü olmasına izin veren İnternet veya sosyal medya sayesinde. Giderek daha fazla insan çevrimiçi bir etki yaratarak para kazanıyor … ve Instagram Fenomeni olmak da para kazanmanın yollarından biri.

instagram fenomeni nasıl olunur

2012’den beri Facebook’a ait olan fotoğraf odaklı sosyal medya sitesi Instagram (hızla video tabanlı bir site haline geliyor), şöhret için çevrimiçi yollardan biridir. Göründüğü kadar önemsiz olan, Instagram platformunu kullanarak ciddi ikinci gelirler elde eden ve hatta tam zamanlı iş yaratan birçok insan var.

İnstagramdan para kazanmak için fenomen olmak sizi aşıyorsa online satışlarla internet üzerinden para kazanabilirsiniz. İhtiyacınız olan e-ticaret paketleri ile hemen bu gün siteniz üzerinden satışa başlayın.

Şimdi nasıl Instagram etkileyicisi olabileceğimize bakalım. Kesinlikle hemen para kazanmayacaksınız. Ancak, profilinizi ağda yükseltmek için sürekli bir strateji izleyerek, kolayca çok kazançlı bir çalışma çizgisine dönüşebilir. Seo ajansı işbirliği ve Organik instagram takipçi kazanmak sizin tam olarak ihtiyacınızdır.

Instagram Fenomenleri İncelemeleri

Huda Kattan, güzellik ve beslenme ürünlerini tanıtan posta başına 20.000 dolara kadar kazanan Los Angeles merkezli bir fitness gurusu. 11.5 milyon takipçisi var. Ana gelir kaynağı makyaj malzemeleri reklamları. Toplamda yılda yaklaşık 4,5 milyon dolar kazanıyor.

Danielle Bernstein, Lancome gibi moda, kozmetik ve giyim markalarının sponsorlu içeriği ile yayın başına 5.000 ile 15.000 dolar arasında para kazanan, 1 milyondan fazla kişiye sahip kişisel bir blog yazarıdır .

James Charles başka bir moda yıldızı ama daha küçük bir ölçekte. O ve onunla işbirliği yapan kız kardeşi Instagram profilinden ayda birkaç bin dolar kazanıyor. Sponsorlu bir gönderi için yaklaşık 75 $ ücret alıyor. Ayrıca binlerce hediyelik eşya da alıyor.

Tabii ki, bunlar sadece birkaç örnektir. Piyasa gözlemcileri, markaların sponsorlu yayınlara her yıl 1 milyar dolar veya daha fazla harcama yaptığını söylüyor.

Burada fark edeceğiniz şey, bu fenomenlerin her birinin farklı bir şekilde para kazanmasıdır. Online para kazanmak için takip edebileceğiniz çeşitli çevrimiçi iş modelleri vardır . Kilit nokta, aslında bir kitle oluşturmak veya takip etmektir. Tutkulu bir takipçi grubunuz olduğunda, bu kitleden para kazanmanın çeşitli yolları vardır.

Bununla birlikte, aşağıdakileri Instagram’da oluşturmanın bazı yollarına bakalım.

Instagram’da Fenomen Olmak için En İyi Uygulamalar

Peki bu Instagram’cılar nasıl çalışır?

Instagram fenomeni olmayı öğrenmenin en iyi yollarından biri, platformda zaten mevcut olan araçları kullanmaktır. Kitlenizi büyütmek ve etkinizi artırmak için mükemmeldirler. Instagram ile bir kuruş harcama yapmadan önce takipçileriniz olmalı.

Önce fitness, seyahat, moda, sevimli hayvanlar olsun, Instagram sayfanız için bir tema seçin… liste uzayıp gidiyor. Genellikle, bir niş üzerine odaklanmak ve bir niş için bilinmek istersiniz. Bu, insanları size çekmeyi kolaylaştırır.

Temanız tüm yayınlarınıza taşınmalıdır. Ve tamamen doldurmanız gereken biyografinizde olmalıdır. Bu temel olarak takipçileri çekmek için kullanılabilecek bir özettir. Profiliniz için de net bir fotoğrafınız olduğundan emin olun. Bir web siteniz veya blogunuz varsa (şiddetle tavsiye edilir), biyografinizde de web sitenize bir bağlantı olmalıdır. Elbette bütün bunlar için öncelikli olarak bir instagram hesabı açma işlemini yapmış olmalısınız.

Şimdi doping’e girelim;

  1. Kendi hashtag’inizi alın (bunları daha önce sosyal medyada gördünüz; şuna benziyorlar: #WORD). Bu hashtag temanız ve / veya markanızla ilişkili olmalıdır.
  2. Diğer sosyal ağlardaki, blogunuzdaki, web sitenizdeki, Facebook işletme sayfanızdaki özel hashtag’inizle mümkün olan her yerde çapraz tanıtım yapmaya başlayabilirsiniz.
  3. Ayrıca, ağda popüler olan ve temanızla ilgili diğer hashtag’leri kullandığınızdan emin olun. Hashtag’leri, kullanıcıların içeriğinizi aramalarının ve bulmalarının bir yolu olarak düşünün.
  4. Özellikle fotoğraflarınızı beğenen veya sizinkine benzer konuları kapsayan kişileri takip ederek sosyalleşin.
  5. Ünlüler gibi çok sayıda takipçisi olan daha iyi bilinen hesapları takip edin ve yorum yapın. Sadece spam değil (“Beni takip et!”) – iyi düşünülmüş yorumlar yap.
  6. İlgili konulardaki popüler hashtag’lere bakarak araştırma yapın ve trendlere bakın.
  7. Instagram profilinizi Facebook sayfanıza ve Twitter hesabınıza bağlayın. Bu şekilde Instagram’da bir şey yayınladığınızda, bu ağlara aynı anda gider… yayınlarınızı daha da fazla ilgi çeker.
  8. Yarışma ve testler (ve ödüller vererek), sorular sorarak ve sohbetler başlatarak takipçilerinizle etkileşime geçin.
  9. Instagram video kullanımı etkili olacaktır

Tüm bu stratejileri deneyin. Sizi en çok takip edenleri bulanları öğrenin ve ardından bu belirli yöntemlerle çalıştırın. O zaman geniş ve büyüyen bir kitleyi çekmek için iyi yolda olmalısınız.

Görsel stratejiler

Fotoğraflarınız ve fotoğraf pazarlama stratejinizle ilgili olarak aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz.

  1. Genel temanıza uygun fotoğraflar yayınladığınızdan emin olun. Tutarlı olun.
  2. İyi fotoğraflar gönderin. Ancak, Instagram fenomeni olmanın en kolay yollarından biri budur. Fotoğraflar benzersiz, huşu uyandıran, komik, iyi kurgulanmış olmalı … her şeyden önce sıkıcı olmayın.
  3. Fotoğrafları düzenli olarak yayınlayın. Yeni takipçileri çekmek ve zaten sahip olduğunuz takipçileri korumak için içeriğe ihtiyacınız var. Düzenli bir gönderi programları kullanarak onların dikkatini çekin ve ilgilenmelerini sağlayın .
  4. Her zaman fotoğraflarınıza altyazı ekleyin. Yukarıda belirtildiği gibi tüm hashtag’leri dahil edin – uzmanlar 11’den fazla kullanmamanız gerektiğini söylüyor.Ayrıca, fotoğrafta neler olduğu veya bu görüntüyü yakaladığınızda ne düşündüğünüz hakkında dikkat çekici yorumlarınızı da eklediğinizden emin olun. İlgi çekici bir hikaye anlatın.
  5. Günün doğru saatinde yayınlayın. Çoğu izleyici için sabahın erken saatleri ve öğleden sonraları en iyi sonucu verir. Ancak başka bir saat diliminde bir kitleniz varsa bunu aklınızda bulundurun.
  6. İyi fotoğraflar çekmek için pahalı, profesyonel bir kameraya ihtiyacınız yoktur. Akıllı telefon bile, özellikle kullanılabilir filtre seçeneklerini iyi kullanırsanız çalışabilir.
  7. Video Instagram’da daha baskın hale geliyor ve erişiminizi artırmak, daha fazla katılım sağlamak ve takipçilerinizle daha da yakın bir bağ geliştirmek için kesinlikle videolar da yayınlamalısınız.
instagram fenomeni kopek

instagram fenomeni kopek

Instagram’da Para Kazanma

Gördüğünüz gibi, en iyi Instagram fenomenleri sadece sosyal ağda aktif olarak gerçek para kazanabilirler. Sebep? Büyük markalar Instagram’da müşteri katılımının çok büyük olduğunu fark etti.

Para kazanmanın popüler bir yolu, yazılarınızdaki ürünleri tanıtmaktır. Önemli bir takipçiniz varsa, dünyanın en iyi markalarının yanı sıra gelecek vaat eden markalar da bir “fenomen” olduğunuz için arayacaklardır. Başlangıçta gönderi başına alacağınız ücret az olabilir ve sonrasında oranlarınızı binlere yükseltebilirsiniz.

Ürünleri satış ortağı olarak da tanıtabilirsiniz . Bir satış ortağı ağıyla, gönderinizin ardından satılan her ürün için bir komisyon alırsınız. Harekete geçirici mesajınızda, satın alma işlemini size geri izleyen özel bir bağlantı kullanmanız yeterlidir. Amazon’un mükemmel bir ortaklık programı var.

Başka bir seçenek, ister dijital ister fiziksel olsun, kendi ürününüzü tanıtmak için Instagram hesabınızı kullanmaktır. Yayınlarınızdaki çevrimiçi mağazanıza link ile bağlanmanız yeterlidir.

Bir şeyi tanıtırken, her zaman bir harekete geçirici mesaj ve ürüne bir bağlantı eklediğinizden emin olun.

Instagram Influencer Olmak İçin Sonraki Adımlarınız

Instagram fenomeni olmayı öğrenmek için şimdiki zaman gibi bir zaman yok. Sosyal ağ her zamankinden daha popüler, bu yüzden yeni Instagram fenomenlerinin para kazanması için bolca yer var. Instagram’da ücretli reklamlar kullanarak başarınızı da hızlandırabilirsiniz.

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Gelin sorunsuz e-ticaret paketlerimizi görmek ve satın almak için e-ticaret paketleri karşılaştırma sayfamızı inceleyin, Platinum akıllı e-ticaret paketlerinin sizlere neler sunabileceğini kendiniz görün!

Ortalama Puan 4.8 / 5. Oy sayısı: 7253

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz