İnternetten satışın nasıl yapıldığı ve satış yapmak için bilmeniz gereken en önemli husus, her başarının öncesinde uygulanan yol planı olduğu bigi elbette burada da olduğudur. İnternetten satış yapmak istiyorum dediğinizde gerek stoklu gerekse dropshipping(stoksuz) yöntemi ile çalışabilirsiniz. Kendi e-ticaret mağazanızı kurmayı düşünüyorsanız veya çevrimiçi işletme varlığınızı büyütmek için ipuçları ve fikirler arıyorsanız, bu kılavuz tam size göre.

Kalkınan girişimciler ve büyüyen işletmeler için internetten satış yapmak, işinizin tek odak noktası olarak veya ek bir satış kanalı olarak uyum sağlamak için çok karlı bir model olabilir. Çevrimiçi satış yapmaya başlamadan önce, bunu nasıl iyi yapacağınıza dair bir plan oluşturmalısınız. Başarısız olmanın en hızlı yolu, bir web sitesine veya çevrimiçi pazara rastgele ürünler atmak ve satış için dua etmektir.

Nasıl ki başarı için bir yol planı varsa, kuralları da var. Bu kurallar gerek ilgili yasalarla gerekse sizin disiplinli çalışmanız ile alakalıdır.

internetten satış yapmak için bilmeniz gerekenler

İnternetten Satış Yapmak İçin Gerekenler

İnternetten satış yapmak için gerekenlerin başında rakiplerinizi ve ürünlerini araştırmak sizin için faydalı olacaktır. Böylece neyle karşı karşıya olduğunuzu ve işinizi onlarınkinden nasıl farklı olabileceğinizi bilirsiniz.
Artık çok fazla tasarım ve teknik beceriye sahip olmanıza gerek kalmadan oldukça düşük bir maliyetle çok hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olacak birçok web tasarım firması var.

Diğer işletme türlerine benzer şekilde, işletmeniz için geçerli olan genel şirket yasalarına, yerel ve uluslararası yasalara uymanız gerekir. Ek olarak, web erişilebilirliği, veri gizliliği ve mağazanız için geçerli olabilecek elektronik ödeme işlemleriyle ilgili dijitale özel hükümlere uymanız gerekecektir.

Peki, İnternetten satış yapmak için gerekenler nedir? Bu kuralları sizin için aşağıda liste halinde düzenledik.

  1. Fatura kesebiliyor olmak

    İlgili mevcuat gereği internetten satış yapabilmek yapabilmek için gelen siparişlerinizi faturalandırmak zorundasınız. Şahıs, limited veya anonim şirketi farketmeksizin bir vergi levhasına sahip olmalısınız. Varolan bir mağazanız olabilir ve haliyle vergi levhasına sahipsinizdir bu durumda ilave olarak faklı şirket kurulmasına gerek yoktur. Bu şirket sınıflandırmalarından en az masraflı olanı için şahıs firması kurmak başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Şirket kurma işlemleri başlatıp başlatmamak arasında kararsız kalıyorsanız E-Ticaret Yapmak İçin Vergi Mükellefi Olmak Gerekli Midir? mükemmel içerikli yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

  2. Profesyonel alt yapı ihtiyacı

    Profesyonel olarak işletilen ve yazılmış e-ticaret özelliği olan tasarımı müşteriye al beni diyecek bir siteye ihtiyacınız var. E-ticaret sitesi satın almadan önce e-ticaret paket özellikleri karşılaştırıp işiniz için en uygunu araştırmanızı tavsiye ederiz. Profesyonel e-ticaret paketleri maalesef ücretsiz olarak bulmanız mümkün değildir. Günümüzde bir çok kişi/firma e ticaret sitesi kurabildiğini iddia ederler, doğru kurabilirler ama eksik. E-ticaret sitesi kurmak için çok fazla bilgiye ihtiyaç yoktur. 2 yada 3 “ileri” düğmesine tıklayarak kurulmuş oluyor. Önemli olan sistemde meydana gelebilecek hatalar, arızalar  veya sorunlara müdahale edip hızlı çözüm üretebilecek bilgiye sahibi olunmasıdır. Bu anlamda kurumsal firmalarla çalışmanızı öneriyoruz.

  3. Reklam Bütçesi

    Fatura kesebiliyorsunuz, profesyonel e-ticaret sitesi de var ve muhteşem görünüyor ama sitenize ziyaretçi gelmiyor. Bunun için reklam çalışmasına ihtiyacınız olacaktır. Google adwords, facebook, twitter, instagram reklamları verebilirsiniz. Bu reklamlar maliyet tutacağından günlük olarak bütçe hesaplayıp aylık olarak ayırmanız gerekebilir. Sosyal medya takipçi sayınız yüksek olup olmamasına bakılmadan reklam başarı için gereklidir.

  4. İlgilenmek ve Zaman Ayırmak

    Yukarıdaki 3 maddeyi tamamladınız ama ilgilenmiyorsunuz. Sipariş geliyor kargosunu geciktiriyor, müşteri soru soruyor cevaplamıyor hatta telefonlara bakmıyorsunuz. Peki, ek iş olarak yapıyor olabilirsiniz ama boşlamamak gerekir. En azından günde 2-3 saatinizi ayırmak durumundasınız. İlk zamanlar bebek gibi düşünebilirsiniz, bakıma muhtaç. Müşteri güveni ve marka bilinirliği açısından önemlidir. Bebek büyüdükten sonra bakıcı alıp iş paylaşımında bulunabilirsiniz.

İnternetten Satış Nasıl Yapılır?

İnternetten satış nasıl yapılır sorusunu aradığınızda karşınıza yüzlerce sayfa gelecektir. Bu sonuçların maalesef bir çoğu eksik veya yanlıştır. Sizin için internetten satış nasıl yapılır sorusunun cevaplarını kapsamlı olarak ele aldık.

internetten satış nasıl yapılır

İnternetten satış nasıl yapılır sorusu bu günlerde bir çok girişimcinin araştırdığı konular başında gelmektedir. İnternet üzerinden ürün ve hizmet satan e-ticaret dünyası, yeni girişimciler için büyük fırsatlar sunuyor. E-Ticaret istatistiklerine hızlı bir bakış, yavaşlama belirtisi olmadan sağlam bir büyüme gösterecektir. Bir iş kurmakla ilgileniyorsanız, internetten satış son derece faydalı olabilir. Ayrıca dükkan kiralama ve fiziksel mağaza açma riskleri olmadan başarıya giden bir yol sağlayabilir.

Artık internetten satın alamayacağınız çok az şey var. Arabalar, mobilyalar, gelinlikler ve hatta market ürünleri tek bir tıklamayla evinize gönderilebilir.
Rekabetçi bir pazarda bir girişimci olarak, muhtemelen bu dijital dönüşümün etkilerini zaten hissetmişsinizdir ve bu pazardan siz de pay almak istiyorsunuz.

Ancak çevrimiçi satış yapmak her zaman göründüğü kadar sezgisel değildir. Bilgili bir işletme sahibi için bile, e-ticaretin rekabetçi oyun alanı hangi ürünlerin satılacağına karar vermekten doğru e-ticaret platformunu seçmeye kadar çevrimiçi bir iş kurmayı daha da bezdirici barikatlar olabilir.

Bununla birlikte, çevrimiçi satışın faydaları zorluklardan çok daha ağır basabilir: sınır ötesi satış, yeni müşterilere erişim, daha fazla esneklik ve ölçeklenebilirlik ile fırsatlar sonsuzdur.
Bu anlamda satışlarınızı pazar payınızı arttırmak sizin en doğal düşünceniz. Bunun için elbette oyunu kuralına göre oynamalısınız. Diğer rakipleriniz gibi sizin de bir yol planınız olmalı.
İnternetten satış nasıl yapılır sorusunun cevabı basitçe;

  • Satacağınız ürün konseptine karar vermek,
  • Site adınızı belirlemek,
  • Müşterilerinin istediği çevrimiçi hizmetleri yerine getirmek,
  • Online mağazanızı oluşturmanız,
  • Hangi kargo şirketini kullanacağınız gibi diğer ayrıntıları da düşünmeniz gerekir.

Başlangıçta bu çok zor görünebilir, ancak rehberimizi izlerseniz süreç çok daha ulaşılabilir olacaktır.
Sadece sizin gibi girişimciler için 20 yılı aşkın e-ticaret deneyimini bu basit kılavuza ekledik. Aşağıda, işinizi başlatma ve çevrimiçi mağazanızı oluşturma sürecini yedi adıma ek olarak tamamlayıcı kılavuzlar ve kaynaklar olarak özetledik. Unutmayın, her seferinde bir adım atın ve girmek istediğiniz pazar hakkında daha fazla şey öğrenirken geri dönüp orijinal planınızı gözden geçirmekten korkmayın.

Platinum E-ticaret paketininde kullanabileceğiniz indirim kuponuna sahip olmak için yazımıza yorum bırakmanız ya da sosyal medya üzerinden paylaşmanız yeterlidir.

7 Adımda İnternet Üzerinden Nasıl Satış Yapılır?

İnternetten para kazanma yolları arasında olan ve adım adım internet üzerinden nasıl satış yapıldığını aşağıda sizler için derledik. İster kendi kendinize öğrenmiş olun, ister acemi ya da sadece meraklı olun, bu kılavuz size ürünlerinizi verimli bir şekilde nasıl satacağınıza dair kapsamlı bir genel bakış sağlayacaktır. Bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

E-ticaret, hiç keşfetmediğiniz bir alansa, onu anlamaya çalışmak biraz bunaltıcı olabilir, ancak, yararlanılacak pek çok fayda vardır. Belki yerel bir mağazayla başladınız, ancak çok daha geniş bir kitleye ulaşmak istiyorsunuz. Ya da zaten internet üzerinden satış yapan bir siteniz varvarlığınız var fakat satışlarınızı arttırmak için püf noktaları keşfetmek istiyorsunuz. İşte bu kılavuz tam size göre.

Hangi ürünlerin satılacağını seçin

hangi ürünlerin satılacağına karar verinSırf bir e-ticaret sitesi kurmak, ne satmak istediğinize tam olarak karar verdiğiniz anlamına gelmez. Belki farklı ilgi alanlarınız var veya belki de belirli bir kar marjı sunan bir ürün konsepti arıyorsunuz. Her durumda, neyin satılacağına karar vermek bu süreçteki en önemli adımdır . Bu kararı vermenin en iyi yolu, geniş bir yelpazeyle başlamak ve ardından onu bir nişe indirgemektir . Daha küçük bir niş seçmek, belirli bir alanda başarılı olmayı kolaylaştırır ve rekabeti azaltır.

Örneğin, yeni bir mutfak malzemeleri mağazası sitesi, çok çeşitli mutfak malzemeleri satan devasa, köklü markaların rekabetiyle karşı karşıya kalacak ve site sahibinin, yeni markayı diğerlerinden farklı kılmak için çok çeşitli ürünlerde uzmanlığa gereksinimi olacaktır. Kahve makineleri gibi tek bir ürün türüne “nişan almak”, zaman, enerji ve paranın çok daha dar bir alana yatırılmasına olanak tanıyacak ve bu da daha güçlü dönüşler üretecektir . Markanızı kahve makineleri konusunda dünya uzmanı olarak konumlandırmak, genel olarak mutfak ürünlerinde olduğundan çok daha kolaydır.

Nişinizi seçerken ilginizi çeken ürün türlerini düşünün. İşletmenizi ve bir endüstri hakkında istekli seçerseniz markanızı oluşturmak çok daha kolay ve daha ödüllendirici olacaktır. Ayrıca bu ürünler için olası tedarikçilerinizi de değerlendirin. Kendiniz bir ürün mü yapacaksınız yoksa bir toptancıdan envanter mi satın alacaksınız? Dropshipping ile başlayacak mısınız ? Bunlar, uygulanabilir bir iş planı oluşturmak için önemli sorulardır.

Doğru alan adını seçin

doğru alan adı seçimiSizin alanı adı veya URL web sitenizi bulmak için bir müşterinizin web tarayıcılarına yazdıkları internet adresidir. Aynı zamanda işletmenizi adlandırmak ve alan adınızı seçmek iyi bir fikirdir. Bu şekilde, etki alanı adı olarak çalışmayan veya zaten alınmış bir işletme adı seçmek gibi sorunlardan kaçınırken işinizi yansıtan bir etki alanı seçebileceksiniz .

Doğru alan adını seçmek çok önemlidir . Alan adları kısa, akılda kalıcı ve net olmalıdır. İşletme adınız sattığınız ürünlerle ilgili anahtar kelimeleri halihazırda içermiyorsa, SEO (arama motoru optimizasyonu) amacıyla alan adınıza en önemli anahtar kelimenizi eklemelisiniz.

Alan adınızın da yüksek sesle söylenmesi kolay olmalıdır . İşletmeniz hakkında konuşurken, alan adınızın nasıl yazıldığını açıklamak için ayrıntılara girmek zorunda kalmak istemezsiniz. Diğer kelimelere çok benzeyen kelimelerden, hecelenmiş sayılarla karıştırılmış rakamlardan ve kısa çizgiler dahil olmak üzere yüksek sesle garip veya belirsiz gelen diğer her şeyden uzak durun. Günümüzde insanlar, alan adlarının “hepsi tek kelime” olarak yazılmasına alışkındır, bu nedenle kısa çizgiler, açıklığa yardımcı olduğundan daha fazla zarar verir.

Kaçınılması gereken son bir tuzak , alan adınızı oluşturmak için kelimeleri birleştirdiğinizde yanlışlıkla başka marka adlarının veya kelimelerin oluşturulmasıdır .

Çevrimiçi mağazanızı oluşturun

online mağazanızı oluşturunBirçok yeni işletme sahibi, kendi teknik bilgi eksikliğinden endişe duydukları için bir web sitesi yapmaya başlamaktan korkar, ancak bugün tek bir kod satırı yazmadan güzel, etkili bir çevrimiçi mağaza oluşturabilirsiniz. Önemli olan, çevrimiçi mağazanızı oluşturmak, ürün eklemek, bir ödeme oluşturmak ve diğer temel unsurlar için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip bir e-ticaret çözümü bulmaktır . Elbette bir online mağaza açmanın birkaç adımı vardır.

Doğru platformu seçmek önemlidir, böylece gerekli özellikler için fazladan ödeme yapmak zorunda kalmazsınız ve böylece işiniz yazılım sınırlamaları tarafından kısıtlanmadan büyüyebilir . Platinum E-ticaret sistemleri ile bir web sitesi açmanın , ürün eklemenin ve tüm satışlarınızı kullanışlı bir panelden yönetmenin hızlı ve kolay bir yolunu sağlayan güçlü bir çevrimiçi mağaza açabilirsiniz. Bilgisayarınıza herhangi bir şey yüklemeniz de gerekmez; sadece bir paket satın alın ve ürünlerinizi eklemeye başlayın. Yönetim panelinin basit ve kullanışlı ara yüzü ile zorlanmadan sitenizi yayınlatabilirsiniz.

Önce paket satın alıp onlarca temamızdan biri üzerine kurulum sağlanıp ürünler ve kategoriler ekleyerek başlayabilirsiniz. Ayrıca , bir “Hakkımızda” sayfası ve mağaza politikalarınız için sayfalar dahil olmak üzere , işletme bilgileriniz için fazladan birkaç sayfa eklemeniz gerekecektir . Platinum E-ticaret, bu sayfaları birkaç tıklamayla oluşturmanıza izin verir.

Zaten bir web siteniz varsa endişelenmeyin – çevrimiçi mağazanızı yine de Platinum E-ticaret ile bir alışveriş sitesi yaptırabilir ve store.webadresiniz.com gibi bir alt alan adı kullanarak mevcut sitenize bağlayabilirsiniz.

Banka hesabınıza ödeme alın

banka hesabınıza ödeme alınÇevrimiçi ödemeleri kabul etmeye başlamanın birkaç yolu vardır ve bazıları diğerlerinden daha hızlı ve kolaydır. En kolay (ve en hızlı), çevrimiçi mağazanız için ödeme aracı kurumları kullanmaktır, çünkü bu kurumlar ödeme işlemini vergi levhanızla başvurmanızdan ve onaylanmasının hemen ardından kredi kartlarını kabul etmeye hazırdır.

Kredi kartları, çevrimiçi ödeme için en popüler yöntemdir, ancak alternatif ödeme sağlayıcıları da Türkiye’de kullanılmasa da vardır. PayPal çok popülerdir ve Apple Pay, Google Pay, Amazon Pay, Visa Checkout ve Masterpass gibi dijital cüzdan çözümleri, alışveriş yaparken kredi kartı kartlarını girmek istemeyen müşteriler için hızlı bir alternatif sunar. Bu hizmetler, ödeme bilgilerinin birden çok web sitesinde kullanılmak üzere kaydedilmesi için bir yöntem sağlar. Diğer alternatif ödeme türleri arasında kripto para birimi, banka kredileri ve daha fazlası bulunur.

Halihazırda gerçek mekanda faaliyet gösteren bir mağazanız varsa, mevcut POS sağlayıcınız daha masraflı ve uzun süreçlerle sunabilir, böylece aynı sağlayıcıyı web sitenizde ödeme almak için kullanabilirsiniz. Tersine, bir web sitesiyle başlıyorsanız ve gelecekte fiziksel mağaza açabilirseniz, e-ticaret yazılımınız bir POS sistemi veya ödeme aracı kurumlar gibi popüler çözümlerle uyumluluk içermelidir.

Gönderim yöntemlerinizi seçin

gönderim yöntemlerinizi seçinMüşterileriniz çevrimiçi sipariş verdiğinden ve e-kitap veya müzik dosyası gibi dijital indirmeler satmadığınız sürece, ürünlerinizi onlara ulaştırmanın bir yolunu bulmanız gerektiğinden kargo ya da nakliye firmaları ile çalışmak zorundasınız, bu işlem e-ticaretin merkezinde yer alır . Fiziksel ürünler satıyorsanız, e-lojistik için hangi kargo şirketlerini kullanmak isteyeceğinize karar vermeniz ve müşteriden ücret almak için uygun fiyatları belirlemeniz gerekir . Doğru kararları verebilmeniz için e-ticaret gönderimini anlamanız çok önemlidir .

Ücretsiz gönderim online mağazalar için inanılmaz derecede popüler olsa da, maliyeti karşılamanız gerekecek, bu nedenle kargo şirketiniz tarafından sağlanan desi/ağırlık oranlı ücretleri kullanarak başlamanız önerilir. Müşteri siparişlerini bir araya getirirken desi/ağırlık oranları otomatik olarak hesaplanarak, müşteriden fazla ücret almamanızı veya az ücret almayarak para kaybetmemenizi sağlar.

Bu gerçek tutarları web sitenizde almak için, bir e-ticaret çözümü kullanmanız gerekir; sunmak istediğiniz tam nakliye yöntemlerini seçmek için ülkemizde bulunan kargo firmalarını kullanabilirsiniz.

Çevrimiçi mağazanızı tanıtın ve pazarlayın

online mağazanızı tanıtın ve pazarlayınE-ticaret sitenizi açtınız ve müşterilerizin mağazanızı keşfetmeleri için pazarlamaya hemen başlamalısınız. En iyi pazarlama biçimi, sosyal medyayı, e-posta haber bültenlerini, arama motoru optimizasyonunu ve ücretli reklamcılığı içeren çok yönlü bir çalışmadır. Ayrıca, ürün indirimleri gibi düzenli promosyonlar ve kuponlar ve hatta e-ticaret yazılımınız destekliyorsa Günlük Fırsatlar da ekleyebilirsiniz.

Facebook gibi sosyal medya, adınızı duyurmanın ve müşterilerle etkileşimde bulunmanın harika bir yoludur. Facebook İşletme Sayfası oluşturup şirket bilgileriniz ve görüntüleri yüklemelisiniz, elbette online mağazanızın web adresi ile. Instagram ve Pinterest de popüler etkileşim araçlarıdır ve ek bir bonus için tüm bu platformlardan ürün satabilirsiniz. Facebook, Instagram ve Pinterest’te satış hakkında daha fazla ayrıntı bu kılavuzun ilerleyen kısımlarında yer almaktadır.

Müşterilerinizi yaklaşan indirimler, yeni ürünler ve diğer haberler hakkında bilgilendirmek için e-posta bültenleri düzenli olarak gönderilmelidir . Bültenleriniz sadece bariz reklamcılık yerine ilginç ve okuması eğlenceli olmalı ve bunları çok sık göndermemelisiniz. Sonuçta müşterilerinize spam göndermek istemezsiniz, bu nedenle neredeyse her marka için ayda bir yeterlidir. Ayrıca, çok beklenen bir ürün piyasaya sürülmesi gibi nadir, önemli durumlarda fazladan bir haber bülteni gönderebilirsiniz.

Arama motoru optimizasyonu, yeni müşterilerin Google, Bing ve diğer arama motorlarındaki aramalar yoluyla web sitenizi keşfetmesine yardımcı olur. SEO’nuzu, web sitenizde hem web sayfası içeriğinizde hem de blog yazılarında ürünleriniz için uygun anahtar kelimeleri kapsayan yüksek kaliteli içerik sağlayarak artırabilirsiniz. SEO’nun teknik yönü – doğru URL yapısı, sayfa hızı, meta veriler, XML site haritaları ve daha fazlası gibi – e-ticaret yazılımınız SEO’nun en iyi uygulamalarını takip etmediği sürece doğru şekilde yönetilmesi biraz daha zordur. Platinum e-ticaret paketleri, web sitenizin her sayfasının en yüksek standartları karşılamasını sağlamak için eksiksiz bir araç, özellik ve özelleştirmeler paketi içerdiğinden SEO için en iyi e-ticaret platformu olarak öne çıkar.

İşinizi büyütün

işinizi büyütünOnline mağazanız açılıp siparişleri almaya başladıktan sonra, bu siparişleri mümkün olan en kısa sürede hazırlamanız ve müşteriye ulaştırılması gerekir. Bu, müşteri portföyünüz büyüdükçe zor olmaya başlayabilir ve farklı iş görevlerine harcadığınız zamanı mükemmel müşteri hizmeti sunma becerisiyle dengelemeniz gerekir . Bu, yeni işletmelerin hazırlıklı olmadıklarında genellikle mücadele etmeye başladığı yerdir, bu nedenle işinizi büyütmek ve sürdürmek için ihtiyaç duyduğunuz araçlara sahip olmak önemlidir.

Platinum E-ticaret, her büyüklükteki işletme tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve platformumuzu, işinizi mümkün olduğunca modern bir şekilde yönetmek için ihtiyaç duyduğunuz özelliklerle donatmıştır.

Müşterileriniz ile canlı etkileşime girebileceğiniz mesajlaşma modulü ile çevrim içi anlık olarak onları dinleyebilir sorunlarına yardımcı olabilirsiniz. Satış sürecinin satış noktasından sonra da devam ettiğini unutmayın. Müşteriler fiziksel bir mağazanın aksine, satın almadan önce ürününüze dokunamayacakları veya deneyimleyemeyecekleri için, satın alma deneyimini onlar için mümkün olduğunca sorunsuz hale getirerek endişelerini azaltmanız gerekir. Ayrıca, satın alırken bir şeyler ters gitmesi durumunda onlara yardım edeceğinizi bilerek, sizden satın alacak güvene sahip olduklarından emin olmalısınız.

Mağaza trendlerinizi anlamanıza yardımcı olmak için, mağazanızdaki tüm trafik ve aktivite hakkında ayrıntılı, gerçek zamanlı raporlar görebileceksiniz . Envanterinizi planlamak ve promosyonlarınızı stratejik hale getirmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz. Müşterilerinizin sizi nasıl bulduğu hakkında değerli bilgiler almak için mağazanızı Google Analytics’e de bağlayabilirsiniz. Bu bilgi, ziyaretçileri web sitenize neyin yönlendirdiğini size göstererek pazarlamanızı geliştirmenize yardımcı olacaktır .

Mutlu müşteri demek sadık müşteridir, sizden yapacakları alışverilerde önceki deneyimlerine göre sorun yaşama olasılıklarının düşük olduğu ve çözüleceğine inandıkları içindir. Mutlu müşteriler işletmenizi büyütmenizde en önemli etkendir. İnternetten nasıl satış yapılacağına dair makalemizde tecrübeniz ile sizlerinde işinize katacağı deneyimleriniz elbette olacaktır. Bu yazılanları uygulamanız halinde Platinum ile başarısızlık yaşamanız mümkün gözükmüyor.

İnternetten satış yapmak ve bunda başarılı olmak için farklı bazı püf noktaları ve ipuçları biliyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

İnternetten satış yapmak için yapacağınız masraflar için tıklayınız…
İnternetten satış yapmak için bu şartları sağladığınızda elbette başarı gelecektir.

Not: 1 ocak 2021 tarihinde yürürlüğe giren kanun gereğince Yıllık cironuzun 220 Bin TL aşmayacağını düşünüyorsanız E-Ticaret Vergi Muafiyeti Nedir, Şartları Nelerdir? makalemizi inceleyebilirsiniz.

Umarız bu makale bir internetten satış işine nasıl başlayacağınızı anlamanıza yardımcı olmuştur. Mağaza açmak için ihtiyacınız olan herşey parmaklarınızın ucunda ve Platinum E-Ticaret olarak biz bu hedefe ulaşmanız için her adımda size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.7 / 5. Oy sayısı: 5362

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz