Herhangi bir işin başarısı, satışa dayanır. Daha fazla satış, daha fazla kazanç sağlar. Böylece işletmeler, reklamlarla satışlarını olabildiğince artırmaya çalışırlar. Bununla birlikte, çoğu bu konuda her şeyi yanlış yapıyor. Popüler bir algılamanın aksine, satışları arttırmak için reklama binlerce dolar harcamak zorunda değilsiniz. Gelir kaybetmenin bir anlamı yok. Küçük gelişmeler genellikle büyük bir fark yaratabilir.

e ticaret satışlarını arttırmak 3. bölüm

Aşağıda, e-ticaret satışlarınızı en üst düzeye çıkarmak için 15 etkili yöntemi bulabilirsiniz.

E-ticaret Satışlarını Arttırmak İçin 15 Harika Öneri -1.Bölüm
E-ticaret Satışlarını Arttırmak İçin 15 Harika Öneri -2.Bölüm

11. Müşterilerinizin İçini Rahatlatın

e-ticaret sitesi müşteri ilişkileriEn düşük fiyat garantisi ve iade soruları gibi risk azaltıcılar, e-ticaret ile sıkça ilişkili riskleri en aza indirgeyerek müşterilerinizin fikirlerini rahatlatır. Bunları, ürün sayfasında ‘Sepete Ekle’ düğmesi gibi yüksek etkili bir alanın yanında belirttiğinizden emin olun. Ayrıca burada ücretsiz kargo sözünden bahsedebilirsiniz, ancak alıcılar buna alışmıştır. Bu nedenle biraz daha eşsiz bir şey göstermeniz gerekiyor.

12. Daima Ürünün Özelliklerini ve Faydalarını vurgulayın

e ticaret sitesi ürün özelliklerini ve faydalarıZiyaretçileriniz, sayfa açıklamasını okuduktan sonra ürününüzü satın almaya mecbur hissetmelidirler. Bunun için iyi bir açıklama gerekiyor . Daha da önemlisi, ürün avantajlarının ve özelliklerinin yerleştirilmesi; Müşterinin açıkça görmesi gerekir.

Sayfanın alt kısmına açıklamalar koyarak ziyaretçilerin görmesini beklemeyin. Çoğunun aşağıya kadar ilerlemek zahmetine girmiyor. İhtiyacınız olan şey, sayfanın üst kısmındaki alanlardır ve ana yararları ve özellikleri vurgulamaktadır. Bu, müşterilerinizin bilgileri görmesini ve bilinçli bir karar vermesini sağlamak için harika bir yoldur.

13. Etkileyici Hakkımızda Sayfamızı Oluşturun

e-ticaret sitesi hakkımızda sayfası oluşturmaE-ticaret web siteleri genellikle iyi bir ‘Hakkımızda’ sayfası yaratmaya odaklanmazlar. Sonuç olarak tüketiciler sayfayı okurken sıkıcı buluyorlar. Bazı kişilikleri ve yaratıcılığı varsa eticaret siteniz için daha fazla fayda sağlayacaktır.

Unutmayın, tüketiciler, ruhsuz bir şirketle uğraşmak yerine, iyi, ilham verici bir hikayeye sahip bir siteyle iş yapmayı tercih ederler. Bunun için e-ticaret sitesini neden ve nasıl oluşturduğunuzu ve satış hakkında neden sabırsız olduğunuzu belirtin. Ayrıca, işletmenizin içinde bulunduğu herhangi bir yardım derneği veya topluluk çalışması varsa belirtin.

14. Ürün sayfalarında müşterilerinizi harekete geçirin

e ticaret sitesi sayfalarında harekete geçirmeWeb sitenizde çıkmazın bulunmaması önemlidir. Bu çok önemli bir adımdır ve her bir sayfanın müşterileri doğru servis, ürün veya müşteri temsilcisine yönlendirmesini sağlamak için özen gösterilmelidir;
Örneğin, bir ürün sayfasını ani bir not ile son vermeyin; Iyi bir harekete geçirici mesaj ekleyebilirsiniz.Mesela; “Sipariş vermek için bizi arayın” gibi.

15. Ücretli Reklamların Etkinliğini Artırma

Her e-ticaret web sitesi ücretli aramayı kendi ana sayfalarına veya ürün sayfalarına yönlendirir. Bununla birlikte, yeni bir yaklaşım satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir.

Yeni e-ticaret sitelerinin açılmasıyla birlikte, müşterileri etkilemek ve daha fazla satış yapmak zor. Bununla birlikte, yukarıda bahsedilen 15 puanla, dönüşümlerinizde önemli bir artış olduğunu görebilir ve daha fazla satış yapabilirsiniz.

Gelin e-ticaret paketlerimizi görmek ve satın almak için için hazır e-ticaret paketleri , sayfamızı inceleyin, Platinum akıllı e-ticaret paketlerinin sizlere neler sunabileceğini kendiniz görün!

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.5 / 5. Oy sayısı: 980

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz