E-ticaret yeni girişimcilikte ipuçlarının son bölümünde de nasıl başarılı olabileceğiniz maddeleri sıraladık. Maddeleri kendi işletmenize göre uygulamak sizlere başarılı bir e-ticaret işletmesi için kapıları açacaktır.

Yeni Girişimciler İçin 40 E-ticaret İpucu – 1.Bölüm
Yeni Girişimciler İçin 40 E-ticaret İpucu – 2.Bölüm
Yeni Girişimciler İçin 40 E-ticaret İpucu – 3.Bölüm

e ticaret girişimci ipuçları4

E-ticaret İpuçları (# 31): İndirim kodlarınızı bir indirim kod sitesine ekleyin.
Birçok online alışveriş için ürün fiyatı önemlidir. Daha fazla para kazanmak için indirim kodları bulmak için araçlar ve uygulamalar kullanacaklardır. Ürünlerinizi, her zaman kaybetmeden müşterilere bir indirim yapmak için göze alabileceğiniz kadar yüksek fiyatlandırmalısınız. Bazı mağazalarda, müşterileri için indirim kodları içerdikleri üst gezinme veya altbilgisinde bir teklif sayfası içerir. Müşteriler para tasarrufu yaptıkları ve mükemmel bir ürün elde ettikleri için heyecanlı olacaklar.

E-ticaret İpuçları (# 32): Zayıf yönlerinizi dışkaynağa ayırın.
Bir siteyi yönetmek söz konusu olduğunda, herkesten daha iyi yapabileceğiniz şeyler ve herkesin senden daha iyi yapabileceği şeyler olacaktır. Girişimci olmak, tüm esnafların bir parçası olmanızı gerektirirken, üzerinde mücadele ettiğiniz bazı görevler olacaktır. İster harika ürün açıklamaları ister en iyi pazarlama yapıyor olun, en iyi şeyleri yapıyor olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Zayıf olduğunuz yerlerde güçlü olan başkaları ile birlikte çalışın, işbirliği başarının sırrıdır. Zayıf yönlerini dışa vurursan, dengeli ve karlı bir iş yaratırsın.

E-ticaret İpuçları (# 33): En üst düzey navigasyonunuzu geliştirin
En üstteki gezinme, ‘Ev, Moda, Takı, Aksesuar, İndirim’ gibi kategorilerinizi listelediğiniz menüdür. En iyi gezinme bölgenizin ilk ve son öğeleri en çok tıklama alır. Çoğu kişi ilk etapta ev düğmesini koyuyorken, önce bir ürün kategorisi eklemek aslında daha stratejik olurdu. Müşteriler satış öğelerine göz atmayı çok seviyorlar, bu nedenle son yere sahip olmak da işe yarıyor. Hangisine daha çok dikkat çekmek istediğiniz ürün koleksiyonu veya sayfa ilk ve son konuma getirilmelidir. Örneğin, Bazı moda markaları, alışverişlerini farklı müşterilere kolaylaştırmak için üst gezinme yerinde ‘Kadınlar’ ve ‘Erkekler’ seçmeyi tercih ediyor.
e-ticaret ipuçları

E-ticaret İpuçları (# 34): Her zaman en uygun kargo firması ile çalışın
Nakliye masrafları bir müşteriyi korkutup kaçırabilir. Eğer çok yükseklerse satın almayabilirler. Teslimat süreleri uzunsa, bir geri ödeme isteyebilirler. Kargo bedelini müşterinizden de tahsil etseniz, ücretsiz kargo da uygulasanız teslimat bedelleri e-ticaret siteleri için en önemli giderlerden biridir.

E-ticaret İpuçları (# 35): Fiyat üzerinde rekabet etmeyin
En önemli e-ticaret ipuçlarından biri, ne olursa olsun, kârlı kalmanızdır. Rekabette dışa vurma tuzağına düşmeyin, kaybedilen bir savaştır. Müşteri kazanamazsınız, ürünler için her zaman makul piyasa fiyatını ödeyeceklerdir.Bununla birlikte, ilk önce o müşteriye ürün pazarlayan herkes genellikle kazanır. Amazon’da dropshipping yapıyorsanız, en iyi fiyat kazanır. Diğer dropshippers’lerin aynı ürünü sattığı Google’da reklam yayınlıyorsanız, en iyi fiyat burada da kazanır. Bununla birlikte, Facebook reklamları yayınlarsanız, bir blog’da yer alırlar veya organik olarak sosyal medyada bulunuyorsanız, önce ürününüzü bulurlarsa, büyük olasılıkla satışı kazanacaksınız. Her zaman çözüm bulun. Ürün Satış Fiyatı Belirlerken Kullanabileceğiniz Yöntemler size yol gösterebilir.

E-ticaret İpuçları (# 36): Bir blog oluşturun ve para kazanın
E-ticaret mağazanızdan bir blog başlatmak, müşterilerinizi eğitmenize, yeni müşteriler bulmanıza ve mağazanızdan daha fazla para kazanmanıza yardımcı olabilir. Blog içeriğinizi oluşturmak, SEO ve sosyal medya aracılığıyla mağazanıza daha fazla trafik getirir. Niş içeriğiniz nitelikli trafik getirdiğinden, kitlenizi ürününüzü gösterecek şekilde para kazanmak için yeniden hedefleme reklamları kullanabilirsiniz. Ardından, en iyi ürünlerinizi özel günler ve tatil günleri için hediye olarak kullandığınız hediye rehberleri aracılığıyla blog içeriğinizden para kazanın. Ayrıca, içeriğinize alakalı ürün bağlantıları yerleştirerek blog yayınlarınızdan para kazanabilirsiniz.

E-ticaret İpuçları (# 37): Ürün videoları oluşturma
Videolar, dönüşümleri artırmanıza ve mağazanız için satışları artırmanıza yardımcı olabilir. Ürün videoları oluşturmak iki yönlü bir amaca sahiptir. İlk olarak, farklı ürün açılarını göstermek veya ürününüzü nasıl kullanılacağını göstermek için ürün sayfasına ürün video eklenebilir. İkincisi, ürün videosunu bir pazarlama aracı olarak kullanabilirsiniz. Facebook video reklamları, yüksek düzeyde etkileşim, tıklama ve satın alımlar gösteriyor. Video içeriği yaratmak zaman kazandırabilirken sonuçta satışlarınızı etkili bir şekilde büyütmenize yardımcı olur.

E-ticaret İpuçları (# 38): Bir sadakat programı oluşturun
Mağazanız için bir sadakat programı oluşturmak, müşterilerinizi korumaya yardımcı olur. Her zaman yeni müşteriler bulmaya çalışsanız da, sahip olduğunuz müşterileri korumak daha uygun fiyatlı. Hedef, tekrarlanan satın alımlarınızı büyütmektir. Uzun vadede, ne kadar çok müşteriniz kalırsa, o kadar çok para kazanırsınız. Reklamlara veya başka bir ücretli pazarlamaya yatırım yapmanız, müşterilerinizi satın almak için bir finansal yatırım yaptığınız anlamına gelir. Zaten sahip olduğunuz müşterileri en iyi şekilde değerlendirmiyorsunuz? Karlı olduğuna karar verilen bir sadakat programı yaratma makalesinde kullandığım e-posta şablonunu takip edebilirsiniz .

E-ticaret İpuçları (# 39): Alışverişinizi online işlemlerde kolaylaştırın.
Bir sonraki önemli e-ticaret ipucu, çevrimiçi alışverişinizi müşterileriniz için kolaylaştırmak için gerekli adımları atmaktır. Web sitenizi gezinmeyi kolaylaştırın. Müşterilerin satın almalarına emin olabilmesi için ürün incelemelerini ekleyin. Resimlerinizin ve açıklamanızın ürünü doğru bir şekilde temsil ettiğinden emin olun. Güvenilir ve popüler ödeme ağ geçitleri sunun. Hızlı yükleme süreleri sağlamak için sitenizin hızını test ettirin. Stokta olmayan ürünleri çıkarın. Müşterilerinize kargo ve iade gibi ayrıntılar sağlayacak sayfalar ekleyin.

E-ticaret İpuçları (# 40): Hemen başlayın … Hemen başlayın.
E-ticaret ipuçları söz konusuysa, bu en önemlisidir: e-ticaret işletmenizi açmayı ertelemeyin. Evet, bazı hatalar yaparsın. Ancak onlardan da çabucak kurtulacaksınız. Birçoğu, yalnızca gerçeğe dönüştürmenin ne kadar kolay olduğunu fark etmeyen bir iş kurma hayalidir. Bir işe başlayan ve beş, altı veya yedi rakamlar üreten insanlar hakkında okuduğunuz başarı hikayeleri gerçektir. Dropshipping ile başarılı olmak çok kolay. Ne kadar çok beklerseniz, sektörünüz o kadar çok rekabet kazanır. Dolayısıyla bu blog yazısını okumayı bırakın ve işinize geri dönün.

Gelin e-ticaret paketlerimizi görmek ve satın almak için için hazır e-ticaret paketleri , sayfamızı inceleyin, Platinum akıllı e-ticaret paketlerinin sizlere neler sunabileceğini kendiniz görün!

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.8 / 5. Oy sayısı: 421

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz