Günümüzde evcil hayvan besleme sayısı giderek artmakta ve haliyle hayvan severlik sayısı da buna oranla katlanmaktadır.  Bu durumun sonucunda pet shop ürünleri satışı da artmaktadır. Petshop ürünleri çok çeşitli olması her aranılan ürün fiziksel mağazalarda bulunamadığı ve teknolojinin gelişmesi ile beraber  pet shop e ticaret sitesi açmak günümüzde gözde girişimcilik haline gelmiştir.

Pet shop ürünleri internet üzerinde aranması ciddi rakamlarda olmasına karşın talebi karşılayan pet shop online satış sitesi sayısı oldukça düşüktür. Fiziki mağazanızda pet shop ürünleri satıyorsanız, internet satış mağazası açıp ürünlerinizi pet shop e ticaret sitesi üzerinden satışa çıkarmanız sizlere ciddi faydalar sağlayacaktır. Bu anlamda sektördeki yoğun talebi karşılamaya ve daha fazla ciro ile ürün sirkulasyonu yapmanıza firsat tanıyabilirsiniz.

petshop e ticaret paketi

Pet Shop Ürünleri Online Satış Sitesi Nasıl Kurulur

Paketlerimiz arasından size uygun pet shop e-ticaret paketi almanız sonrasında profesyonel e-ticaret pet shop tasarımı modellerimiz içerisinden seçtiğiniz tasarımımız üzerine kurup size panel bilgilerinizi gönderiyoruz. İnternetten satış yapmak için gerekli tüm donanıma sahip oluyorsunuz. Pet shop e-ticaret paketi kurulumu aynı gün içerisinde tamamlanmakta ve vakit kaybı yaşamadan profesyonel eticaret sistemi ile satışa başlıyorsunuz.

Platinum pet shop e-ticaret paketi avantajları nelerdir ?

petshop satış sitesi

  • Alan adı, hosting, ssl, e-ticaret sitesi yazılımı sizlere bütün halinde sunulduğundan ayriyetten farklı harcama yapmanıza gerek olmadan sorunsuz bir eticaret sistemine sahip oluyorsunuz.
  • Yönetim panel bilgileriniz size ulaştıktan sonra havale/eft ve kapıda ödeme yöntemi ile satış yapabilirsiniz.
  • Kolay yönetim paneli sayesinde anlık ziyaretçi takibi, sipariş takipleri ve istatiksel raporlamalara ulaşabilir ve analiz edebilirsiniz.
  • Alınan siparişler site yöneticisine mail ile ulaştırılmakta ve talep ederseniz sms ile gönderim de sağlanabilmektedir.
  • Telefon veya mail ile teknik destek alma imkanınız mevcuttur.
  • Arpa planda çalışan güvenlik yazılımlarımız saysesinde sitenizin güvenliği ile beraber müşteri güvenliği( kişisel bilgileri, kredi kart bilgileri, dolandırıcılık) 256bit ssl ve 3d sms ile sağlanmaktadır.

Petshop eticaret sitesi masrafları için tıklayınız…

Pet shop online satış nasıl yapabilirsiniz?

Platinum pet shop e-ticaret paketi ile kurulan online satış sitenize ürünlerinizi girerek hemen satışa başlayabilirsiniz. Ürünler, ürün açıklamaları, ürün resimleri, ürün meta açıklaması gibi bilgiler sizin girmenizin ardından arama motorları tarafından okunmaya ve indexlenmeye başlanacaktır. İlerleyen günlerde e-ticaret uzmanı personelimiz ya da sizlerin tecrübeleri ile kazandığınız edinimlerle reklam çalışmasına başlayıp marka değerinizin artması yolunda yapı taşlarını dizmeye başlayabilirsiniz. Bu adımdan sonra artık arkanıza yaslanıp sipariş kontrolleriniz ile beraber e-ticaret  keyfini yaşayabilirsiniz.
pet shop e-ticaret paketi

Pet Shop E-ticaret Sitesi Üzerinden Neler Satılır?

Pet shop online satış sitesi üzerinden en çok satılan ürünlerin başında ağırlık olarak kedi-köpek maması gelmektedir. Normal fiziksel mağazadan satın alınsa evinize kadar ağır çuvalı taşımak zorundasınız ama internetten sipariş verdiğinizde kapınıza kadar kargo firması teslim etmektedir.

Petshop internet satış mağazasından kedi, köpek, hamster, kuş, balık, tavşan, sürüngen vs. evcil hayvanların ihtiyacı olan yem, kafes, bakım ürünleri, vitaminler, tarak, akvaryum ürünleri, suluk, gaga taşları, sağlık ürünleri, tasma ve çok çeşitli ihtiyaç ürünleri satabilirsiniz.

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.8 / 5. Oy sayısı: 2186

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz