İnternetin hayatımızın her alanına girmesi ile birlikte e-ticaret, geleneksel ticaretin yerini almaya başlamıştır. Günümüzde, birçok kişi e-ticaret ile para kazanmak için girişimde bulunmaktadır. Ancak, e-ticaret yapmak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biri de “E ticarette ne satabilirim?” sorusudur.

Bu yazımızda, e-ticaret dünyasında ilk adımlarınızı atmanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri ve e-ticarette satabilecekleriniz hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca, e-ticaret yapmak için dikkat etmeniz gereken noktalara da değineceğiz.

Dürüst bir yaklaşımla başarılı bir mağaza açmak isteyenlere ve internetten ticaret yapmak isteyenler için gerekli olan diğer ipuçlarının yanı sıra ürün tedariğinde de ipuçları sunmaya çalışacağız.

Siz de internetten ticaret yapmak istiyorsanız e ticaret paket fiyatları adresini incelemenizi öneririz.

E-Ticarette Ne Satabilirim? E-Ticaret Yapmak İstiyorum

Günümüzde çok daha fazla insan kendi patronu olmayı ve kendi geleceklerinden sorumlu olmayı istiyor. İnternet, bu hedefi hiç olmadığı kadar yakın kılıyor ve e ticaret yapmak başarı için heyecan verici bir yol.

Yine de, gelir elde etmek için yeterince iyi bir e-ticarette ne satacağına karar vermek son derece zordur. Gözden geçirilecek çok fazla bilgi var, bu nedenle kendi e-ticaret iş planınızı geliştirirken kaynaklarınızı öncelik vermek için bir eylem planı oluşturmak gerekir .

E Ticarette Ne Satılabilir?

E-ticarette satabilecekleriniz, hayal gücünüze ve yeteneklerinize bağlıdır. Ancak, bazı ürünler ve hizmetler, e-ticaret için daha uygundur.

E ticarette satılabilecek ürünler sayılamayacak kadar çoktur. E ticaretten ne satabilirim sorusuna, bebek bezinden kamyon brandasına, kitaptan motosiklet aynası satışına kadar aklınıza gelebilecek her şey sıralanabilir. Öyle ki bozulma riski çok fazla olan organik gıda ürün satış siteleri bile bir hayli revaçta.

E-ticaret daha önce keşfetmediğiniz bir alansa, internetten ne satabilirim sorusu size biraz karmaşık gelebilir ancak elde edilecek pek çok fayda vardır. Belki yerel bir mağazayla başladınız ve çok daha geniş bir kitleye ulaşmak istiyorsunuz. Veya zaten çevrimiçi bir varlığınız var ancak ürününüzün görülebileceği diğer platformları keşfetmek istiyorsunuz.

E ticaret fırsatların ve kazançların tükenmeyeceği tek sektördür. Bu sektörde elbette rakipleriniz olacak ve onları geçmenin üstesinden gelmelisiniz. E-ticarette rakip fazladır ancak kazanabilirsiniz başlıklı içeriğimiz size bu konuda yardımcı olacaktır.

Fiziksel Ürünler

E-ticarette en çok satılan ürünler, fiziksel ürünlerdir. Bu ürünler, giyim, ayakkabı, elektronik eşyalar, ev eşyaları, oyuncaklar ve daha pek çok şeyi kapsar.

Dijital Ürünler

E-ticarette satabileceğiniz bir diğer ürün grubu ise dijital ürünlerdir. Bu ürünler, e-kitaplar, müzik, yazılım, videolar ve daha pek çok şeyi kapsar.

Hizmetler

E-ticarette satabileceğiniz bir diğer ürün grubu ise hizmetlerdir. Bu ürünler, danışmanlık, eğitim, bakım ve onarım gibi hizmetleri kapsar.

E Ticarette Ne Satabilirim? – Örnekler

E ticarette satılacak ürün bulmak, yeni başlayanların çoğu için en zor yanı hangi ürünlerin internetten satılacağına karar vermektir. Çevrimiçi pazara en uygun ürünü belirlemenin birçok yolu vardır.
İnternette satılacak milyonlarca ürün varken, iş modelinizin temeli tek bir sorudan ibaret olmalıdır.

Dikkatinizi fiziksel ürünlere mi odaklayacağınıza, fiziksel ürünleri dijital öğelerle mi birleştireceğinize veya yalnızca dijital ürünler satmaya mı başlayacağınıza karar vermelisiniz.

E-ticarette satabileceğiniz bazı ürünler ve hizmetler şunlardır:

Fiziksel Ürünler

  • Giyim
  • Ayakkabı
  • Elektronik eşyalar
  • Ev eşyaları
  • Oyuncaklar
  • Kozmetik
  • Sağlık ürünleri
  • Spor malzemeleri
  • Gıda
  • İçecek

Dijital Ürünler

  • E-kitaplar
  • Müzik
  • Yazılım
  • Videolar
  • Eğitici içerikler
  • Oyunlar
  • Yazışma şablonları
  • Grafik tasarım şablonları

Hizmetler

  • Danışmanlık
  • Eğitim
  • Bakım ve onarım
  • Online kurslar
  • Online terapi
  • Yemek siparişi
  • Taşımacılık
  • Konaklama

E ticarette neler satılır bulmak için aşağıdaki metodu uygulayabilirsiniz.

  • Trend olan hashtag’ler için sosyal medyayı araştırın. Twitter, Facebook, Instagram’da nelerin popüler olduğunu anında görebilirsiniz.
  • Ürünleri bulmak için arama motoru araçlarını kullanın. Örneğin, Google Trends insanların Google’a ne yazdığını görmenizi sağlar (akılda tutun, çok niş düşük hacimli trendleri ortaya çıkarmak için harika değildir. Bunun için Google Ads’deki analizleri kullanmanız gerekir. Google araçları da var, ancak başlamak için kolay bir yer)
  • Diğer pazarlarda en çok satan ürünleri inceleyin. Hepsinde, farklı ürün kategorilerinde ve ürün kategorilerinde en çok satanlar için neyin trend olduğunu ve hangi ürünlerin yüksek talep gördüğünü gösteren bir dizi liste bulunur. Siz de çevrimiçi olarak nerede satış yapacağınızı merak ediyorsanız, bu pazar yerleri başlamak için iyi bir yer olabilir.

Ürün Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Maliyet. Ürün size ne kadara mal olacak? Ürün satış fiyatı ile alışı arasında sizi tatmin edecek kar oranı varmı?Satın almak için gereken nakite sahip misiniz yoksa envanteri elde etmek için borç para (ve dolayısıyla faiz ödemek) zorunda mı kalacaksınız?

Depolama. Ürünü satmayı beklerken yeterli ve güvenli bir şekilde saklamak için yeriniz var mı?

Nakliye. Ürünü sattıktan sonra müşterinize nakletmekle ilgili işçilik ve maliyet sorunları nelerdir? Kırılabilir ürün mü yoksa aşırı ağır mı? Bunlar, nakliyeyi zorlaştırabilecek sorunlardır.

Ürün yaşam Döngüsü. Ürüne olan talebin ne kadar süre devam etmesini bekleyebilirsiniz? Bugün çılgınca satan bir ürüne sahip olabilirsiniz, ancak gelecek yıl satılabilecekmi? Bazı yüksek teknoloji ürünleri de teknolojik gelişmeler nedeniyle kısa bir yaşam döngüsüne sahip olma riski altındadır. Ürün yaşam döngülerine dikkat ederseniz, trend iken karınızı maksimize edebilir, talep düştüğünde ise fazla stok ile uğraşmaktan kurtulabilirsiniz.

Mevsim. Bir ürünü satışa çıkarırken yılın zamanını göz önünde bulundurun. İlkbahar ve yaz aylarında kalın paltolar ve kazaklar pek satmaz. Çim ve bahçe ekipmanları kışın olduğu gibi yazın olduğu gibi hareket etmeyecektir. Eşya depolamak için yeriniz varsa, sezon dışı ürünleri satın alıp satana kadar bekleterek güzel bir kar elde edebilirsiniz.

E Ticaret Yapmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

E-ticaret yapmak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır:

  • Hedef kitlenizi belirleyin. Satacağınız ürünlerin kimlere hitap edeceğini belirlemeniz gerekir. Hedef kitlenizi belirlemek, ürünlerinizi ve pazarlama stratejinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.
  • Araştırma yapın. Satacağınız ürünlerin piyasadaki durumunu araştırın. Rakiplerinizin neler yaptığını öğrenin ve kendinizi onlardan farklılaştırın.
  • Kaliteli ürünler ve hizmetler sunun. Müşterilerinize en iyi deneyimi sunmak için kaliteli ürünler ve hizmetler sunmanız gerekir.
  • Etkili bir pazarlama stratejisi geliştirin. Müşterilerinizin sizi bulmasını sağlamak için etkili bir pazarlama stratejisi geliştirmeniz gerekir.

Haklısınız. Bu düşünce süreci çok mantıklı geliyor. Başarılı olmak için mükemmel müşteri desteği sağlamalısınız. İnsanların sizden satın almasını istiyorsanız, çekici ve güvenilir bir web sitesine de ihtiyacınız var.

Ancak, bu işi harika yapan, birlikte çalışan bu şeylerin bir kombinasyonunun olduğunu unutmayın . internetten ticaretin püf noktaları 0’dan 1’e değil, 1’den 10’a çıkarır.

Bazen internet satış sitesi sahipleri önemli şeyleri gözden kaçırıyorlar ve mükemmel mağazayı sadece bir ay sonra kapatmak için gün geçirebilirler. Mağazanızın satışlarını uçuracak olan stratejiniz iş planınızın merkezinde yer almalıdır.

E-ticaret pazarlaması yoluyla sitenize trafik getirme çabaları müşteri, müşteriler ise satışlar ve size daha fazla trafik getirecektir. Aynı şekilde, sitenizden alışveriş yapanlara hizmet etmek üzere müşteri desteği vermelisiniz.

internetten satış yaparken başarıyı yakalayabilmek için öncelikle rakiplerinizin yolundan ilerlemelisiniz. internetten satış yapan rakiplerinizin internet siteleri, sosyal medya hesapları, hangi sıklıkla paylaşım yapıyorlar, hangi kitleye hitap ediyorlar, müşterileri için vazgeçilmez oldukları nokta ne?

internetten satış yapanlar arasında yer almak istiyorsanız Platinum E Ticaret Paketlerimizden birini satın almanız yeterlidir.

İnternetten Ticaret Yapmak İstiyorum Ama Ne Satabilirim?

İnternetin hayatımızın her alanına girmesi ile birlikte, internetten ticaret yapma fikri de giderek daha popüler hale gelmektedir. İnternetten ticaret yapmak, geleneksel ticarete göre birçok avantaj sunmaktadır. Bu avantajlar arasında, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma, daha düşük maliyetler ve daha hızlı büyüme fırsatları yer almaktadır.

Ancak, internetten ticaret yapmak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biri de “İnternetten ne satabilirim?” sorusudur. Bu soruya kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Çünkü internetten satabilecekleriniz, hayal gücünüze ve yeteneklerinize bağlıdır. Ancak, bazı ürünler ve hizmetler, internetten ticaret için daha uygundur.

İnternetten Ticaret Yapmak İstiyorum Ama Ne Satabilirim?internetten ticaret yapmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. E ticaret yapmak istiyorum düşüncesine uzman ekibimiz tecrübeleri ile size yardımcı olmaya hazır. Ürünleriniz yok, internet ticareti dünyasında tamamen yeniyseniz ve ne satmanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz . Aslında, bu konuda sıkışıp kalmak, insanların kendi işlerini kurmakta acele etmemelerinin en büyük bir nedenidir.

internetten ticaret yapmak istiyorum düşüncesini aksiyona çevirdikten sonra mağazanızda satmak isteyebileceğiniz potansiyel ürünlerin bir listesini yaparak başlamanızı öneririz. Size, arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza veya ailenize ilgi duyacağınız şeyleri düşünün. Ayrıca , ne satılacağı hakkında daha fazla bilgi almak için Pinterest, Facebook ve hatta Instagram gibi sosyal satış sitelerini inceleyin .

Sosyal sitelere bakmaya başladığınızda gerçekten ilham alacaksınız  ve Google trends araştırmasında ürün fikirlerinizi iyi olup olmadığını her zaman doğrulayabilirsiniz. Konu ile alakalı Google trends nedir yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Bu noktada, ürünlerinizi tam olarak nasıl temin edeceğinizi de merak ediyor olabilirsiniz ve dropshipping yani stoksuz e-ticaret uygun seçenek olabilir.

Dropshipping, girişimciler arasında gittikçe popüler hale gelen bir iş modelidir çünkü önemli ölçüde daha düşük yatırım maliyetlerine sahiptir ve genellikle tedarikçileri bulmanızdan sonra stok tutma zahmeti olmadan ve anlık stok bilgisine ulaşabiliyor olması geleneksel iş modellerine göre daha düşük bir risk alternatifidir.

Dropshipping şu şekilde çalışır: tedarikçi firmanın ürünlerini sitenize yüklersiniz, sipariş geldiğinde tedarikçi firmaya müşteri bilgilerini iletirsiniz, tedarikçi firma sizin adınıza müşteriye ürünü gönderir. Bu sayede hiçbir zaman sipariş ürünleri ile uğraşmak zorunda kalmazsınız ve ürünleri mevcut trendlerin zirvesinde kalmak için kolayca değiştirirsiniz. İnternette en çok satılanlar listesi içeriğinde olan internetten takı satmak bu hayalinizi gerçeğe dönüştürebilir.

İnternetten Ticaret Vergisi

İnternetten Ticaret Vergisiİnternet üzerinden ticaret yapmak için uygulanan vergilendirme ile geleneksel ticaret arasında uygulanan vergilendirme arasında hiç bir fark bulunmamaktadır. İnternetten satış yapabilmeniz için fatura kesebiliyor olmanız yani vergi mükellefi olmanız gerekmektedir. Kredi kartı ödemeleri için sanal pos başvurularında da vergi levhası sizden talep edilmektedir. Bu anlamda satış yapabilmek ve ödeme alabilmek için vergi mükellefi firmanız olması şartı vardır. Yıllık cironuz 220Bin TL aşmayacaksa E-Ticaret Vergi Muafiyeti Nedir, Şartları Nelerdir? inceleyebilirsiniz. Siz de e-ticaret sitesi kurup satış yapmayı düşünüyorsanız E-ticaret sitesi masrafları için tıklayınız…

İnternetten Ticaret Yapmak İstiyorum Ama Ne Satacağımı Bilemiyorum

İnternetten ticaret yapmak istiyorsunuz ancak ne satacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Hobileriniz ve ilgi alanlarınız üzerine düşünün. Hobileriniz ve ilgi alanlarınız üzerine bir ürün veya hizmet satabilirsiniz. Bu, sizin için daha keyifli ve verimli olacaktır.
  2. Piyasa araştırması yapın. Satmayı düşündüğünüz ürün veya hizmetin piyasadaki durumunu araştırın. Talep var mı? Rakipleriniz kimler? gibi soruların cevaplarını bulun.
  3. Hedef kitlenizi belirleyin. Ürün veya hizmetinizi kimlere satacaksınız? Hedef kitlenizi belirlemek, pazarlama stratejinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.
  4. Ürün veya hizmetinizin maliyetini hesaplayın. Ürün veya hizmetinizin maliyetini hesaplamak, karlılığını belirlemenize yardımcı olacaktır.
  5. Pazarlama stratejinizi geliştirin. Müşterilerinizin sizi bulmasını sağlamak için etkili bir pazarlama stratejisi geliştirin.

Bu adımları takip ederek, internetten ticaret için doğru ürünü veya hizmeti bulabilirsiniz.

İnternetten Satış Fikirleri Nelerdir?

Müthiş icat, olmazsa olamayacağımız, kesilirse nefesimizin de kesileceği, hayat bağımız, yani internet… Türkiye’de internet kullanımı akıllı telefonların yaygınlaşması ile beraber %63 olduğu yapılan araştırmalarda ortaya koyuluyor. Haliyle 82milyon nufuslu ülkemizde  35 milyon internet kullanıcısını düşünürsek dünyanın en işlek caddesinde dükkan açmak bile bu fikirden daha cazip olamaz.  35 milyon kişinin geçtiği fiziksel bir cadde varmıdır dünya üzerinde? Sanal dünyada var.

İnternetten ne satacağınıza dair bir çok fikir önerilebilir.  İnternetten ticaret yapmak için bir başkasının fikir ya da önerileri değil sizin gözlem ve pazar araştırmanız gereklidir.  Belli bir bölgeye hitap edecek ürün satmayı düşünüyorsanız mevsimsel değişiklikler ve satışınız üzerindeki etkilerini araştırmanız gerekmektedir. Bunların yanı sıra satmayı düşündüğünüz ürünün kargolama,depolama koşullarını da analiz etmeniz gerekecektir.

İnternetten ticaret yaparak para kazanma

Ürünlerinizi seçtikten ve rakip araştırmanızı yaptıktan sonra internetten ticaret yaparak para kazanma için yapılacak bir sonraki şey mağazanızı oluşturmaktır. Hazır e-ticaret paketleri , mağazanızın kurulmasını kolaylaştırabilir. Başlamak için çok sayıda şablona ve geliştirme desteğine ihtiyaç duymayan e-ticaret platformunu entegre etmek için kolay bir seçeneğe sahipler. Hedef kitlenize ve düşündüğünüz başarıyı yansıtan fiyatlara uygun bir tema seçin. E-ticaret sitenize kolay akılda kalacak isim bulmak, insanların adınızı hatırlayacağını garanti eder. Bu, logonuz için de geçerlidir; istediğiniz kadar renkli veya yaratıcı olabilir.

Web siteniz sipariş almaya başlamak için hazır olduğunda, sürecin müşteri için sorunsuz olduğundan emin olmak için bir test siparişi kendiniz denemeyi unutmayın. Çevrimiçi bir şey satın almak için gereken tüm adımları azaltın ve yalnızca check-out işlemi için gerekli olan bilgileri isteyin.

Mağazanızı açtıktan sonra, %110 e-ticaret pazarlamasına odaklanın. Trafik oluşturup potansiyel müşterilere ulaşabileceğinizden emin olana kadar herhangi bir şey beklemeyin. E-ticaret pazarlamasının sırrı ürünleriniz için doğru kanalı bulmak ve daha sonra yeni bir müşteri kazancı elde edene kadar daha az reklam bedeli ile pazarlama stratejinizi mükemmelleştirmektir.

İnternetten Ticaret Yapmak için İpuçları

İnternetten ticaret yapmakta başarılı olmak için dikkat etmeniz gereken bazı ipuçları şunlardır:

  • Rakiplerinizi araştırın. Rakiplerinizin neler yaptığını öğrenin ve kendinizi onlardan farklılaştırın.
  • Müşterilerinize odaklanın. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlayın ve onlara en iyi deneyimi sunun.
  • Kaliteli içerik üretin. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtmak için kaliteli içerikler üretin.
  • Etkili bir pazarlama stratejisi geliştirin. Müşterilerinizin sizi bulmasını sağlamak için etkili bir pazarlama stratejisi geliştirin.

 

İnternetten Ticaret Yapmak için İpuçları

Pazarlama giderlerinizi tutarlı bir şekilde karşılamak için yeterince yüksek talep olan ürünler satabilirsiniz. E-ticaret pazarlaması çok paraya mal olabileceğinden , ürünlerinizi iyi fiyatlandırdığınızdan emin olun . 100 TL ‘lık bir yatırım size en az 101 TL’ lık bir satış getirmeli, böylece tekrar reklamlarda tekrar kullanabilirsiniz.

Ancak bu noktaya geldikten sonra mağaza tasarımınızı optimize etmeye, harika bir marka yaratmaya yatırım yapmaya ve daha fazla para kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz. İlk önce farklı özellikleri test edecek müşteriniz yoksa, bir mağazayı optimize edemezsiniz. Bu nedenle, e-ticaret pazarlaması, rakiplerinizden öne çıkmak ve satış üretmek için çok önemlidir.

Harika bir e-ticaret iş planı biraz yatırım gerektiriyor. Reklam taktiklerinize para koymak, nihayetinde ihtiyacınız olan satışlara dönüşmelidir. Daha büyük bir bütçeniz yoksa, şimdilik SEO veya e-posta pazarlaması gibi uzun vadeli fikirleri erteleyebilirsiniz .

Facebook reklamları veya Adwords üzerinden doğrudan reklamcılık ile hemen daha fazla satış alabilirsiniz. İlk e-ticaret pazarlama kampanyanızı Facebook’ta nasıl yürüteceğinizi öğrenmek değil, aynı zamanda onları nasıl optimize edeceğinizi öğrenmek en iyisidir.

Alternatif olarak, diğerlerinin Instagram pazarlamasına ya da Snapchat’teki reklamcılıktaki en son trendlere nasıl yaklaştığını okuyun . Bu bilgi ve ilhamla kendi e-ticaret işinize yeni stratejiler uygulayabilirsiniz.

Bir e-ticaret işini kurma konusundaki tavsiyelerin çoğunun söylenenden daha kolay görünmesine rağmen, basit bir mağaza açmak ve enerjinizi e-ticaret pazarlamasına adamak da dahil olmak üzere ilk adımlar hakkında net bir fikir edinmenize yardımcı olur.

İnternetten Ticaret Yapmak İçin Son Sözler

İnternetten ticaret yapmak, karlı bir iş fırsatı olabilir. Ancak, başarılı olmak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalara dikkat ederek, internetten ticarette başarılı olabilirsiniz.

İşte size internetten ticarette başarılı olmanıza yardımcı olabilecek bazı son sözler:

  • Azimli olun. İnternetten ticarette başarılı olmak zaman ve çaba gerektirir. Azimli olun ve asla pes etmeyin.
  • Öğrenmekten vazgeçmeyin. İnternetten ticaret sürekli değişen bir alan. Yenilikleri takip edin ve kendinizi geliştirin.
  • Eğlenin. İnternetten ticaret, keyifli bir iş olabilir. İşinizden keyif alın ve yaptığınız işi sevin.

 

İnternetten Ticaret Yapmak İçin Son Sözler

Kendi e-ticaret iş planınızı geliştirirken bu kılavuzdaki bazı önemli satın alma işlemlerini özetlemek için yalın başlayın ve diğer enerjinizi satışlara odaklanmaya ayırın . Mağazanız için başlangıçta mükemmel bir ürüne veya en iyi görünen web tasarıma sahip olmak konusunda endişelenmeyin. E-ticaret işinizin satış özelliğini deniz feneriniz olarak kullanın çünkü başarılı bir mağazanın arkasındaki itici güçtür. Kâr kazanmaya başladığınızda, işinizi büyütmeye devam etmek için bütçenizi bir e-ticaret pazarlama planına yatırın. Ancak o zaman mağazanızı optimize etmek gibi diğer önemli ayrıntılara dalabilirsiniz.

Umarım, bu makale bir e-ticaret işini nasıl kuracağınızı anlamanıza yardımcı olmuştur. Mağazanızın başladığı yıl bunu yapmak için parmaklarınızın ucunda ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz ve Platinum’da biz bu hedefe ulaşmak için her adımda size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. E-ticaret paketleri fiyatları sayfamızdan ihtiyacınıza uygun paket satın alabilirsiniz.

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.7 / 5. Oy sayısı: 1743

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

E-Ticarette Ne Satabilirim? E-Ticaret Yapmak İstiyorum” 2 yorum var

  1. Sergen Urgancılar - 22 Nisan 2022 at 01:29

    İnternetten ürün satışı yapmak istiyorum. Site için benimle irtibata geçermisiniz

    • Platinum E-Ticaret - 22 Nisan 2022 at 18:25

      Uzman ekibimiz sizinle irtibata geçecektir.

Yorum Yaz