İnternet ortamında eğer bir E-Ticaret sitesi sahibi olarak hizmet sunuyorsanız, E-Ticarette hakkımızda sayfanızda yanıtlamanız gereken sorular nelerdir bunları da iyi bir şekilde bilmeniz gerekir. Çünkü müşteriler her bakımdan hizmet aldıkları site hakkında çeşitli türden bilgilere erişmek isterler. Eğer sitede onların fayda sağlayabileceği birtakım bilgilere yer verilirse, daima site kullanımı konusunda memnun bir halde olurlar.

  • Biz kimiz?
  • Hizmetlerimiz
  • Kazandığımız Ödüller
  • Çalışma Ekibimiz
  • Ürünlerin Üretimi Süreci
  • Desteklenen Projeler
  • Ödeme Seçenekleri

e ticarette hakkımızda sayfası

Tüm bu önemli unsurlara mutlaka sitenin hakkımızda kısmında yer verilmeli ve müşterilerin birçok farklı konuda bilgi edinmesi sağlanmalıdır. Bu durum müşterilerin hizmet alırken siteye yeterince güven duyması açısından da önemli bir konudur.

Hakkımızda ve diğer bir çok bilgi sayfası yayınlayabileceğiniz e-ticaret temaları sayfamıza göz atmak isteyebilirsiniz.

Biz kimiz?

Yanıtlanması gereken sorular arasında bu bölüm oldukça önemlidir. Çünkü müşterilerin doğrudan detaylı bir şekilde firma hakkında bilgi edinmelerine olanak verir. Burada mutlaka firmanın ne zaman kurulduğu ve hangi amaçla faaliyet gösterdiği gibi bilgilere yer verilmelidir. Bunların yanı sıra ayrıca şirketin geçmiş çalışmalarından bugün ulaştığı noktaya kadar birçok unsura burada yeterince değinmek gerekir.

Hizmetlerimiz

Sitenin hangi alanlarda hizmetler sunduğu, firma bünyesinde hangi ürün seçeneklerine yer verildiği gibi bilgilerin burada açıklanması gerekir. Bu kısım, tüketicilerin ne gibi hizmetler alma olanaklarına sahip olduklarını bilmeleri açısından önemlidir.

  • Hizmet politikası ve prensipleri,
  • Tüketici memnuniyeti ilkeleri,
  • Ürün iadesi politikaları,
  • Ürünlerin kargo süreci,
  • Kullanılan ödeme sistemleri,

Bu önemli unsurlar firmanın nasıl bir sistemle çalıştığını iyi bir şekilde açıklamaktadır. E-Ticarette hakkımızda sayfanızda yanıtlamanız gereken sorular arasında mutlaka hizmetlerimiz kısmında bu konulara iyi bir şekilde açıklık getirilmelidir.

Kazandığımız Ödüller

Müşteriler daima alanında iyi başarılar elde etmiş ve işini iyi yapan firmalardan hizmet almak isterler. Eğer firmanızın geçmişte elde ettiği başarıları neticesinde almış olduğu birtakım ödülleri varsa, onları bu kısımda paylaşabilirsiniz. Tüketiciler bu ödülleri yazılı olarak gördüklerinde bu durumdan daha fazla emin olarak firmaya karşı içlerinde bir güven duygusu beslerler. Bu ise firmanın hedef kitleyle sıkı bağlar kurması noktasında oldukça olumlu etkileri meydana getirir.

Bundan dolayı kazanılan her ödülü burada açıklamak ve paylaşmak çok iyi geri dönüşler alabilmeyi sağlar. Bazı firmalar özellikle yaptıkları çeşitli türden çalışmalar neticesinde bazı yayın platformlarında da yer bulurlar. Eğer firmanızı ön plana çıkan bir haber veya buna benzer bir yayında yer alma durumu olduysa, bu bölümde onlardan da bahsetmeniz çok iyi olur.eticaret sitesi hakkımızda sayfaları

Çalışma Ekibimiz

E-Ticarette hakkımızda sayfanızda yanıtlamanız gereken sorular arasında çalışma ekibimiz kısmının da önemli bir yeri vardır. Burada nasıl bir ekibe sahip olduğunuzdan, birlikte hangi çalışmaları yaptığınızdan ve hangi iş planlarınızın olduğundan bahsedebilirsiniz. Tüketiciler nasıl bir çalışma anlayışı ve yapısı içinde bulunduğunuzu gördükçe firmanıza karşı daha yakın bir ilgi içerisinde olurlar.

Hakkımızda kısmında böyle bir bölüme yer vermenin önemli avantajlarından bir başkasıysa, şirket içi çalışanların da bu durumdan memnun kalacak olmalarıdır. Firma çalışanları kendilerine dair bir öngörünün burada yer aldığını gördüklerinde, birçok açıdan daha iyi bir motivasyona sahip olurlar.

Ürünlerin Üretimi Süreci

En önemli bölümlerden biri de, ürünlerin üretimi sürecidir. E-Ticarette hakkımızda sayfanızda yanıtlamanız gereken sorular arasında bu bölüme de muhakkak yer verilmesi gerekir.

  • Ürünlerin nasıl üretildiği,
  • Üretim sürecinde hangi teknik olanakların kullanıldığı,
  • Ürünlerin hangi malzeme kalitesine sahip olduğu,
  • Üretim aşamasının ne kadar sürdüğü,

Bu önemli detaylara, ürünlerin üretimi süreci kısmında yer vererek müşterileri birçok konuda bilgilendirmiş olursunuz. Tüketiciler daima satın aldıkları ürünlerden memnun kalarak bunları yeterince uzun süreler kullanmayı hedeflerler. Ancak bunu yaparken bir yandan da bu ürünlerin nasıl üretildiği konusunda bilgi sahibi olmayı isterler. Bundan dolayı eğer ürünlerin üretimi konusunda gerekli bilgiler onlara iyi bir şekilde aktarılırsa, artık tüm alışverişlerini daha iyi bir güven duygusu içerisinde yapabilir hale gelirler.eticaret ürün üretimi

Desteklenen Projeler

Ticari alanda faaliyet gösteren birçok firmanın çeşitli türden sosyal sorumluluk projelerinde yer alması önemli hususlardan biridir. Sosyal desteğin gerekli olduğu birçok kuruluş ve çeşitli alanlar vardır. Oralardaki şartların iyileştirilmesi bakımından firmaların gerekli destekleri uygun olursa mutlaka sunması gerekir. Günümüzde bazı firmalar elde ettikleri gelirlerinin bir kısmını bu projelere harcamakta ve her türde maddi destekleri bu kuruluşlara sunmaktadırlar.

Eğer sizler de bu türden bir çalışma içerisinde bulunuyorsanız, hakkımızda kısmında bundan bahsedebilirsiniz. Müşterileriniz bu bilgilere ulaştığında, sosyal sorumluluk projelerini de daha yakından tanıma şanslarını elde ederler.

Ödeme Seçenekleri

Hakkımızda kısmında ödeme seçenekleri bölümüne de yer verilebilir. Çünkü müşteriler için alışverişi tamamlama süreci oldukça önemlidir. Beğendikleri ürünleri daima güvenli bir ortamda ve en uygun koşullarda satın almak isterler. Eğer hakkımızda kısmında bu türden bilgilere yer verilirse tüketiciler de nasıl hareket etmeleri gerektiğini bilerek buna uygun bir şekilde işlemlerini tamamlamaya çalışırlar.

Burada hangi ödeme yöntemlerinin kullanıldığı, ödemelerin hangi güvenlik alt yapısında gerçekleştiği ve ödemelerde ne gibi kolaylıklar sağlandığı gibi hususlara yer verilmelidir. Tüm bunlar müşterilerin hizmet alma anlayışlarını doğrudan etkileyen unsurlardır. Bu bakımdan her bir öğeyi doğru ve etkin bir şekilde açıklamak önemlidir.

Zaman Çizelgesi

Şirketler, süreç içerisinde yaptıkları çalışmaların bir çizelgesini oluşturmalı ve bunu daima ulaşılabilir bir hale getirmelidir. Bu duruma firmanın kendisinin ulaşabilmesi kadar müşterilerin de ulaşabilmesi önemlidir. Bu bakımdan hakkımızda kısmında mutlaka müşterilerin de bilgi sahibi olabilecekleri bir zaman çizelgesi bölümüne yer vermek gerekir.

Müşteriler firma hakkında detaylı bilgi edinmek istedikleri zamanlarda bu çizelgelere bakarak geçmişte neler yapıldığına dair bir bilgiye sahip olurlar. Bu durum firmanın çalışmalarındaki tutarlılığı, özeni ve disiplinini ön plana çıkarır. Zaman çizelgesinde eğer istenirse çeşitli türden görsel fotoğraflara da yer verilebilir.

Ortalama Puan 4.6 / 5. Oy sayısı: 752

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.