Herhangi bir işin başarısı, satışa dayanır. Daha fazla satış, daha fazla kazanç sağlar. Böylece işletmeler, reklamlarla satışlarını olabildiğince artırmaya çalışırlar. Bununla birlikte, çoğu bu konuda her şeyi yanlış yapıyor. Popüler bir algılamanın aksine, satışları arttırmak için reklama binlerce dolar harcamak zorunda değilsiniz. Gelir kaybetmenin bir anlamı yok. Küçük gelişmeler genellikle büyük bir fark yaratabilir.

e ticaret satışlarını arttırmak 2. bölüm

Aşağıda, e-ticaret satışlarınızı en üst düzeye çıkarmak için 15 etkili yöntemi bulabilirsiniz.

E-ticaret Satışlarını Arttırmak İçin 15 Harika Öneri -1.Bölüm

6. Sitenizin İtibarlığını Geliştirin

site itibarı geliştirmekE-ticaret alanında rekabet zor. Web siteniz ne kadar tanınmışsa, o kadar çok alıcı ona akın edecek. Bu nedenle şirketinizin itibarını geliştirmek, korumak ve geliştirmek için mümkün olan her şeyi yapmalısın. Alıcılarınızın güvenini ilk günden itibaren kazanın ve düzenli geribildirimle koruyun.

7. Kupon Kodlarını Akıllıca Kullanın

e-ticaret sitesi fırsat geliştirmeleriÖdeme sayfanızda bir kupon / indirim kodu girişi için yer varsa, ziyaretçiler genellikle bu kodları bulmak için sitenizden ayrılacaktır. Bu yüzden onları doğru yönde yönlendirmelisin. Kupon kodlarının haber bültenleri yoluyla müşterilere gönderildiğini veya tüm etkin kodları listeleyen bir sayfanızın bulunduğunu bildirin. Seçim sizin. E-ticaret siteniz herhangi bir indirim sunmuyorsa, kupon giriş alanını tamamen ödeme bölümünden kaldırdığınızdan emin olun.

8. Hedeflerinizi Akıllıca Seçin

e-ticaret sitesi hedef kitlesiWeb sitenizde farklı ziyaretçileri tanımlamak için kullanıcı araştırması yapın. Ardından, aralarında en değerli ürünlerinizi seçip açılış sayfaları ve ana sayfa gibi önemli sayfalarda doğru içeriği göstererek dikkat çekmeniz gerekir.

9. Popüler Öğeleri Videolarla Gösterme

Görüntüler, ne kadar iyi olursa olsun, her zaman ürün satmaz. En popüler ürünlerin satışlarını artırmak isterseniz daha fazla ayrıntı gereklidir. Bu nedenle kısa tanıtım yapmak veya en iyi öğelerinizi içeren videoları incelemek iyi bir fikirdir. Zaman alıcı bir süreç olmasına rağmen, videolar satışlarınızı ve dönüşüm oranlarınızı artırır. En çok satan beş öğeniz hakkında birkaç basit ve kısa videolar oluşturarak bunu önce test edin.

Farklı e-ticaret videoları türleri vardır ve hangisinin gereksinimlerinize uyacağını bilemezsiniz. İşiniz bittiğinde videoları ilgili ürün sayfalarına ekleyin. Sonuç olumluysa, e-ticaret sitenizde daha fazla ürün için daha iyi videolar çekebilirsiniz.

10. Kullanılabilirlik Testini Gerçekleştirin

Loop11 gibi araçları kullanarak düzenli aralıklarla sitede kullanılabilirlik testi yapmak için bir nokta oluşturun . Formlardan ödeme sürecine kadar her küçük ayrıntıyı düşünün. Farklı testler farklı analiz sonuçlar verebilir. Bu esneklik sayesinde, kullanılabilirlik testi yoluyla bazı tekrarlayıcı iyileştirmelerin, e-ticaret sitenizin dijital stratejisinde önemli bir rol oynar.

Bir sonraki yazımızda E-ticaret Satışlarını Arttırmak İçin 15 Harika Öneri -3.Bölüm devamını sağlayacağız.

Gelin e-ticaret paketlerimizi görmek ve satın almak için için hazır e-ticaret paketleri , sayfamızı inceleyin, Platinum akıllı e-ticaret paketlerinin sizlere neler sunabileceğini kendiniz görün!

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.6 / 5. Oy sayısı: 1220

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz