Anne ve bebek ürünleri için pazarın hedeflenmesi, en iyi ürünlerinizin tanıtımını yapmak demektir; çünkü fiyata dayalı olarak kendileri için alışveriş kararları vermek eğiliminde olan insanlar sıklıkla çocukları için en iyisini elde etmek için daha fazla harcama yapacaktır. Ve en iyisini elde etmek için daha fazla harcama isteği pazarı çok karlı hale getirir. Biri piyasadaki en son bilgisayar veya kanepe olmadan yaşayabilir, ancak konu bebeğe gelince, en iyi, en güzel ve her şeyin üzerinde en güvenli bebek arabası olmadan yaşamak mümkün değildir. Bu yazıda pazardaki ana segmente ulaşmak ve orada başarılı olmanız için bazı ipuçları vereceğiz.

Ancak bundan önce, ebeveynlerin sadece sizin gibi ben normal insanlar olduğunu, çocuklarını yetiştirme ve eğitmek için fazladan zaman isteyen görevleri olduğunu unutmayalım. Dolayısıyla zamandan ve / veya paradan tasarruf etmeye yardımcı olan ürünler onlar için çok değerli olacaktır.

bebek mağazaları için e ticaret ipuçları

1. Seçmeniz gerekiyorsa, kadınları düşünün
Ne mutlu ki, erkekler ev işlerine daha fazla karışmakta, çocuklarıyla ilgilenmekte ve aile görevleriyle ilgili her şeyi paylaşmaktadır. Kadınlar 90’lardan beri iş gücünde büyük bir paya sahipler. Bununla birlikte, ev işleri için erkekleri %50’den az sorumlu tutuluyor. Aslında, ülkemizde birçok kişi hala ev işlerinin kadınların sorumluluğunda olduğunu düşünüyor.

Bu durumu değiştirmekten ziyade, bir e-ticaret yöneticisi olarak işinizi kârlı hale getirmeniz gerekir, bu nedenle mevcut toplum düşüncelerine izin vermeniz gerekir.

İdeal olarak, ürünlerinizi ailelere veya en azından erkeklerle kadınları birlikte hedefleyebilirsiniz, ancak mümkün değilse, örneğin bir reklam kampanyasında, kadınları hedef almalısınız; çünkü , çocuklarıyla ilgili satın almaları yapma olasılıkları daha yüksektir. .

2. Güvenlik, kapının kilidini açmak için anahtardır
Ebeveyn olmak, endişelerle dolu olmasına rağmen harika bir deneyimdir. Dünya vahşi ve çocuklarımızın güvende olmasını istiyoruz. Bir riski azaltabilecek bir ürün öneriyorsanız, aileye riskin ne kadar tehlikeli olduğunu ve ürününüzün ne kadar etkili bir şekilde önleyeceğini gösterin.

3. Reklamlarınızı aile dostu web sitelerine yerleştirin
İnternet, 21. yüzyılın ana bilgi kaynağıdır, bu nedenle ebeveynler her gün yukarıda tartışılan endişeler hakkında bilgi aramaktadır. Çocuklar hakkında bilgi veren binlerce site bulunmaktadır. Bu sitelerde neden bu kadar önemli bir konu hakkında bilgi vermek gerekir?… ama aynı zamanda reklamlarınız olur.

4. Fiyatlarınıza dikkat edin
Çocuk yetiştirmek çok fazla para gerektirir. Hızlı büyürler ve yetişkinlerle karşılaştırıldığında çok hızlı bir şekilde yeni şeylere ihtiyaç duyarlar. Mutlaka bir anneden çocuğunun ayakkabılarının yeni olmasına rağmen küçük geldiğini duymuşsunuzdur. Çocuklar büyüdükçe ihtiyaçları değişir ve onlar için daha çok talep edilir hale gelirler.

Fakat ebeveynlerin gelirleri çocuklarının masraflarıyla aynı oranda artmaz, bu nedenle anne-babalar kendileri için çok daha az para harcarlar.

Ebeveynlerin çocuklarının refahı için ödeme yapmaktan mutlu olacağı doğrudur, ancak daha ucuz bir seçenek mevcutsa daha yüksek bir fiyat ödemeyeceklerdir. Rakiplerinizin fiyatlarını öğrenmek için , pazardaki fiyatlandırma stratejinizi optimize edebilmeniz için zaman kazanmak ve fiyat değişim eğilimleri hakkında bilgi sağlayan bir fiyat izleme yazılımı kullanabilirsiniz .

5. Sosyal paylaşımı geliştirin
Arkadaşlarımız ve akrabalarımız en çok güvendiğimiz kişilerdir, bu nedenle ürünlerinin avantajlarını sosyal medyada paylaşmalarına izin verin. Tavsiyeler, güvenin gerekli olduğu bu sektördeki en güçlü pazarlama gücünü oluşturmaktadır. Çocuklarınız için en iyisini istiyorsanız, bir başkasının bu üründen iyi bir şekilde bahsetmesi ve tavsiye etmesi güven kazanmanıza vesile olacaktır.

Gelin e-ticaret paketlerimizi görmek ve satın almak için için e-ticaret paketleri , sayfamızı inceleyin, Platinum akıllı e-ticaret paketlerinin sizlere neler sunabileceğini kendiniz görün!

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.6 / 5. Oy sayısı: 826

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Yaz