Business to Business yani kısa adıyla B2B , Firmaların var olan hali hazırda çalıştığı firmalarla veya farklı firmalarla yapmış olduğu online ticarete verilen addır. B2B çalışılmasının en büyük sebebi, hem yapacakları toplu satışları kolaylıkla yapmak, hem fiziksel olarak bayisinin bulunmadığı yurt içi ve yurt dışı lokasyomlara ürün satılabilmesidir.

b2b sitesi nedir, nasıl kurulur

B2B Nedir? (Business to Business)

Firmalar arası yapılan e-ticarete B2B adı verilmektedir. Bazen BtoB veya B-to-B olarak ta karşımıza çıkabilir. Tüketicilere satış işlemi gerçekleşmeyen B2B e ticaret modelinde, B2C ve C2C’den farklıdır. Toptan satış yapan bir ürününün distribütor satışını bayilerine yapmasına b2b sistemine örnek olarak gösterebiliriz. Her geçen gün daha fazla kullanılmakta olup, direk başka firmalara veya bayisi olan firmalara toplu ürün satmak isteyen işletmeler için kolay ve hızlı bir ticaret satış modeli olan B2B  ticaret bu alana yapılan yatırımlar hızla artmaktadır.

B2B sitesi kurmak istiyorum , b2b sitesi nasıl kurulur ?

Platinum Large akıllı e-ticaret paketleri ile b2b sitesi kurmanız mümkün. Paket satın almanız sonrasında tasarımlarımızdan sizin işinize uygun olanı seçmeniz sonrası siz de bayilerinize internet üzerinden iskontolu satış yapabilirsiniz. Large e-ticaret paketi ile xml paylaşımı ile bayilerinize stoklarınızı açabilirsiniz. Sizinde b2b sitesi kurmak istiyorum düşünceniz varsa satış ekibimiz sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.

Sizleri de en kısa sürede mutlu müşterilerimiz arasında görmek isteriz.

Yazımıza yorum yapabilir, puan verebilir ve sevdiklerinizin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için aşağıdaki sosyal medya paylaşım düğmelerini kullanabilirsiniz. Unutmayın, bilgi paylaşınca çoğalır.

Ortalama Puan 4.8 / 5. Oy sayısı: 1085

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

b2b sitesi kurmak istiyorum, nasıl kurulur?” bir yorum var

  1. recep - 19 Eylül 2019 at 11:48

    merhaba b2b ekran fiyatınız ne kadar eger makul gelırse arayıp ıletısıme gecmek ıstıyorum

Yorum Yaz